Canivera Hondenvoeding

Canivera City Dog, Professionele voeding voor stadshonden !

Canivera Hondenbrokken

Trimsalon Snuit Canivera VerkooppuntTrimsalon Snuit is tevens verkooppunt van Canivera Hondenbrokken. Alle Canivera producten zijn volledig uitgebalanceerd en voldoen aan de dagelijkse voedingsbehoefte van uw hond.

De Canivera voedingsproducten zijn in samenwerking met dierenartsen, ervaren fokkers en voedingsspecialisten ontwikkeld.

Honden nemen veel meer dan mensen vervuiling op afkomstig van bijvoorbeeld uitlaatgassen, of zwerfvuil op straten en trottoirs. De gewoonte om de vacht en poten schoon te likken verhoogt de opname van die giftige stoffen in het lichaam.

Ook het selectief door-fokken en verkeerde voeding hebben een ongunstige invloed op het lichaam en het immuunsysteem van de hond, met onder andere als gevolg een hogere gevoeligheid voor allergieën en chronische ziekten.

Verkeerde voeding draagt weer bij tot overgewicht (en helaas, zien we dat regelmatig in onze salon) van de hond.

Speciaal voor al deze omstandigheden heeft Canivera de “City Dog” formule ontwikkeld.

Canivera City Dog Formule

Vervuiling en de veranderingen in levensstijl vragen om een innovatieve aanpak van de hondenvoeding. Speciaal hiervoor heeft Canivera de “City Dog” voedingslijn ontwikkeld. Deze voedingslijn heeft een positieve invloed op het hele lichaam van de hond. Canivera “City Dog” voedt, beschermt, reinigt en versterkt.

De belangrijkste voordelen & toevoegingen uitgelegd

Trimsalon Snuit Probiotia Uitgelegd

Goede Spijsvertering

Canivera “City Dog” bevat Probiotica. Probiotica zijn zogenaamde goede bacteriën waarvan wetenschappelijk is bewezen dat ze de gezondheid bevorderen en veilig zijn. Toevoeging van deze bacteriën zorgen voor een goede darmflora en spijsvertering, een gezonde huid en vacht conditie en reduceert het risico op allergieën.

Trimsalon Snuit Canivera Reinigt

Reinigt het lichaam

De ‘City Dog formule’ bevat montmorilloniet, dat ontstaat bij de afbraak en omzetting van vulkanische as en stof op de zeebodem. In het spijsverteringsstelsel van de hond, gaan de deeltjes montmorilloniet verbindingen aan met diverse ziekteverwekkers, die een bedreiging vormen voor de gezondheid van uw hond. De schadelijke stoffen worden samen met onverteerde resten uitgescheiden uit het lichaam in de vorm van ontlasting.

Trimsalon Snuit Canivera Eiwitten

Sterke Spieren

Bevat hoogwaardige dierlijke eiwitten die zorgen voor de opbouw van sterke spieren. Sterke spieren zijn belangrijk bij verschillende situaties. Natuurlijk bij het rennen en spelen, maar ook bij het gezond houden van het lichaam. Bijvoorbeeld bij een aandoening als artrose zijn sterke spieren belangrijk om de gewrichten te ontlasten.

Doorstroming & Bloedvaten

Canivera “City Dog” bevordert de doorstroming in de bloedvaten en het zenuwstelsel door toevoeging van een makkelijk verteerbare zink- en koperverbinding. Slechte doorstroming in de hersenen bij met name oudere honden veroorzaakt vaak gedragsproblemen als desoriëntatie, minder interactie met familieleden, verstoord slaapgedrag en niet meer zindelijk zijn.

Trimsalon Snuit Immuunsysteem Honden

Immuunssysteem

Versterkt het immuunsysteem vanwege de hoge concentratie van antioxidanten. Het voer bevat een serie natuurlijke plantenextracten uit citrusvruchten, anjer, kurkuma, rozemarijn, en grapevine, deze vormen een volledige bescherming en versterken het lichaamseigen afweersysteem.

Trimsalon Snuit Hondenvoeding en botten

Versterkt de botten

Het is van groot belang dat uw hond de juiste voeding krijgt om de botten en gewrichten in goede conditie te houden. Aan Canivera “City Dog” is glucosamine en chrondroitin toegevoegd. De toevoeging van deze supplementen zijn een belangrijke aanvulling om botten en gewrichten te versterken.

Trimsalon Snuit darmflora bij honden

Instandhouding Darmflora

“Zonder een goede darmflora geen goede gezondheid“, een uitspraak die ook voor honden geld. Het voer ondersteunt de natuurlijke instandhouding van de darmflora en de volledige vertering van het voedsel door toevoeging van speciale (probiotische) vezels.

Trimsalon Snuit Hondenvacht

Vacht en huid

Een mooie vacht kenmerkt de gezondheid van een hond. Klachten over de vacht en huid komen veel voor bij honden. Canivera “City Dog” draagt bij aan een glanzende vacht door toevoeging van omega 3 en omega 6 vetzuren.

Canivera Producten

Canivera heeft een complete lijn aan droogvoer (brokken) voor zowel uw hond als kat, van klein tot groot en voor puppy en senior. In onze salon kunt u ze alle verkrijgen.

Voor honden die overgevoelig zijn voor granen, hebben we ook Canivera Glutenvrij-voer.

Het voer is verkrijgbaar in zakken van:

  • 3kg en 14kg voor de middelgrote en grote rassen;
  • 2kg en 8kg voor de kleinere rassen;
  • en 400gr, 2kg en 10 zakken voor katten;

en is af te halen in de salon. Vaste klanten van onze salon kunnen het ook telefonisch (na)bestellen.

Trimsalon Snuit Canivera Assortiment

Voor een professionele vachtbehandeling van uw hond, kat en/of uw konijn bent u bij Honden & Katten Trimsalon Snuit aan het juiste adres !

Honden & Katten Trimsalon Snuit, sinds 1995 gediplomeerd trimster.

0