Inschrijven Kattendag

Het hele jaar is het Maandag Kattendag. Voor alle lang- en kortharige poezen en katers. Alle rassen zijn welkom !

Maandag – Kattendag

Trimsalon Snuit KattendagDoor het toenemend aantal katten-bezoekers aan onze Trimsalon hebben we speciaal voor hen de maandag uitgeroepen tot “Kattendag”. Gedurende deze dag zullen we zo min mogelijk honden inplannen waardoor de behandeling van uw kat zo rustig mogelijk plaatsvindt.

Ook zal mijn partner, Fred “de kattenfluisteraar”, dan aanwezig zijn om mij te assisteren. Dankzij zijn uitstraling op katten verloopt de trimbehandeling dan snel en rustig.

Katten zijn namelijk meer stress-gevoelig als honden tijdens de trimbehandeling en wij vinden het belangrijk dat uw kat tijdens het bezoek aan ons zo min mogelijk stress ervaart.

Zowel lang- als kortharige katten zijn welkom. Kunt u niet op maandag, dan proberen we een tijdstip in te plannen waarop het wassen en föhnen van honden minimaal is.

Tot maandag !

Informatie- & Inschrijfformulier Maandag Kattendag

Kattendag
 


Let op: Dit formulier is niet bedoeld om afspraken af te zeggen. Dat kan alleen telefonisch.

 

Bezig met versturen

Honden & Overige Huisdieren

Wilt u een afspraak maken voor uw hond of voor een ander huisdier (konijn, cavia…) maak dan gebruik van ons standaard contactformulier of bel ons op: 0183 – 63 54 75 of 06 – 456 329 15.

Voor een professionele vachtbehandeling van uw hond, kat en/of konijn bent u bij Honden & Katten Trimsalon Snuit aan het juiste adres !

Trimsalon Snuit, sinds 1995 gediplomeerd trimster !