Trimsalon Snuit – Stagiaires

Wordt jij onze nieuwe stagiaire ?

Zoek jij een Trimsalon Stageplaats ? Wij van Honden en Katten Trimsalon Snuit vinden het erg leuk om stagiaires te begeleiden tot professioneel trimster of trimmer.

We besteden veel persoonlijke aandacht bij het juist en praktisch hanteren van de diverse trimtechnieken bij de meest voorkomende rassen.

Het verwelkomen van zowel bestaande als nieuwe klanten zal ook een onderdeel van de stageperiode zijn. Zo ook de afhandeling na de trimbehandeling (als afrekenen en inplannen van een nieuwe afspraak, etc.)  waardoor je alle aspecten van het runnen van een eigen, succesvolle, trimsalon onder de knie krijgt.

Trimsalon Snuit is erkend leerbedrijf van o.a. het Huisdier Kennis Instituut (HKI) te Bunnik, het Aeres Training Centre te Barneveld, de Trimacademie en het Welland College.

Ben jij op zoek naar een stageplaats? Misschien hebben wij nog een plek vrij !

Heb je interesse om je stageperiode bij ons te doorbrengen, vul dan onderaan op deze pagina ons stageplaats-formulier in.

Stagiaires over Snuit:

Leontine Groenendijk bij Trimsalon Snuit
Leontine Groenendijk

Er zijn al heel veel verschillende honden rassen door mijn handen gegaan. Wassen, drogen, scheren, knippen, plukken en nagels knippen en erna heel veel haar opruimen ha ha.

In het begin denk je dit ga ik nooit leren. Maar door het geduld van Nancy komt het helemaal goed. Wat is het leuk en heel gezellig met de andere stagiaires. We leren veel van Nancy en ook van elkaar.

Ik had het jaren eerder moeten gaan doen. Bedankt Nancy voor je geduld, gezelligheid en je inzet om ons alles te leren.

Ik loop sinds een tijdje stage bij Trimsalon Snuit. Het is een heel leuk en gezellig leeradres. Nancy legt alles geduldig uit en zegt op een aardige toon wat je anders zou moeten doen. Ook geeft ze complimentjes, wat erg leuk is om te horen.

In de salon komen veel verschillende rassen waardoor het werk erg afwisselend is.

Je kunt veel van haar leren door haar jarenlange ervaring.

Jacqueline du Croix bij Trimsalon Snuit
Jacqueline du Croix
Astrid Schinkel
Astrid Schinkel

Trimsalon Snuit is mijn tweede stageadres en vanaf dag één voelde ik me er helemaal thuis. Een super fijne sfeer waar je direct vanaf het begin bij alles betrokken wordt.

Nancy heeft een mooie klantenkring met veel verschillende rassen; ze heeft erg veel kennis en brengt dit ook heel duidelijk en rustig over. Het afgelopen jaar heb ik zoveel geleerd !

Nu de laatste loodjes en dankzij Nancy ben ik klaar om na het behalen van mijn diploma vol zelfvertrouwen aan de slag te gaan.

We gaan net iets verder…

Wij van Trimsalon Snuit gaan net iets verder in het begeleiden van jou als stagiaire… we vinden het belangrijk dat je alle aspecten van het runnen van een eigen trimsalon onder de knie krijgt…

Wat kun je verwachten ? →

Wil jij onze nieuwe enthousiaste stagiaire worden ? Onze trouwe klanten te woord staan en van dienst zijn ?
Hun lieve viervoeters deskundig leren behandelen ?

Vul dan volgend formulier in.

Tijdens het invullen van het formulier zullen er extra vragen verschijnen. We verzoeken je het formulier zo compleet mogelijk in te vullen.

Stageplaats Aanvraagformulier

Stageplaats
Volg je al een Trimopleiding ? *
Beschikbaarheid per week
(in dagen)
Voorkeursdagen
Heb je Trimervaring ? *
Voeg je cv toe:
Maximale uploadgrootte: 3MB
(toegestane bestanden: .doc, .docx, .pdf, .txt)

Voor een professionele vachtbehandeling van uw hond, kat en/of konijn
bent u bij Trimsalon Snuit aan het juiste adres !

Trimsalon Snuit, sinds 1995 gediplomeerd trimster !