Trimsalon Snuit – Stagiaires

Wordt jij onze nieuwe stagiaire ?

Trimsalon Stageplaats

Wij van Honden en Katten Trimsalon Snuit vinden het erg leuk om stagiaires te begeleiden tot professioneel trimster of trimmer.

We besteden veel persoonlijke aandacht bij het juist en praktisch hanteren van de diverse trimtechnieken bij de meest voorkomende rassen.

Het verwelkomen van zowel bestaande als nieuwe klanten zal ook een onderdeel van de stageperiode zijn. Zo ook de afhandeling na de trimbehandeling (als afrekenen en inplannen van een nieuwe afspraak, etc.)  waardoor je alle aspecten van het runnen van een eigen, succesvolle, trimsalon onder de knie krijgt.

Trimsalon Snuit is erkend leerbedrijf van o.a. het Huisdier Kennis Instituut (HKI) te Bunnik, het Aeres Training Centre te Barneveld, de Trimacademie en het Welland College.

Ben jij op zoek naar een stageplaats? Misschien hebben wij nog een plek vrij !

Heb je interesse om je stageperiode bij ons te doorbrengen, vul dan ons contactformulier in of bel mij op: 06 – 456 329 15.

Stagiaires over Snuit:

Astrid Schinkel
Astrid Schinkel

Trimsalon Snuit is mijn tweede stageadres en vanaf dag één voelde ik me er helemaal thuis. Een super fijne sfeer waar je direct vanaf het begin bij alles betrokken wordt.

Nancy heeft een mooie klantenkring met veel verschillende rassen; ze heeft erg veel kennis en brengt dit ook heel duidelijk en rustig over. Het afgelopen jaar heb ik zoveel geleerd !

Nu de laatste loodjes en dankzij Nancy ben ik klaar om na het behalen van mijn diploma vol zelfvertrouwen aan de slag te gaan.

Fijn stage adres! Zeer goede begeleiding en daarbij mag je snel mee draaien. Ook de salon is zeer praktisch ingericht en ruim.

Daarbij is de sfeer ook zeer gezellig onderling. Niet geheel onbelangrijk. Als je na gaat dat je stage zeker 40 weken duurt door middel van 2 dagen in de week daar te zijn.

Een echte aanrader!!

Sarissa Temminck
Sarissa Temminck
Gabrielle Goddijn
Gabrielle Goddijn

Ik heb de stage bij Nancy super fijn gevonden omdat ze me heel goed begeleid heeft en stapje voor stapje wat meer heeft laten doen.

Ze is erg duidelijk, precies, oplettend en eerlijk wat haar een super stage-begeleidster maakt.

In de salon is er altijd een fijne sfeer waardoor het een prettige leeromgeving is!

Knippen, scheren, efileren ze leert het je allemaal. Wassen en drogen wat een kabaal. Nagels en pootjes mooi en strak. Zodat je straks niet zakt.

Borstelen en kammen, echt er zijn geen klitten meer. Nancy vindt er toch weer één auw dat doet zeer. Ze leert je alles van A tot Z. Ik sta ermee op en ga ermee naar bed.

Nancy een mooi en eerlijk en fijn persoon en haar mooie bedrijf.

Dank je wel dat ik deze mooie stage krijg.

Miranda Mook-Westland
Miranda Mook-Westland
Bianca van der Tol
Bianca van der Tol

Ik ben Bianca en heb met erg veel plezier mijn stageperioden doorlopen bij Trimsalon Snuit.

Er is een gezellige sfeer en we werken met een gezellig team.

Ik vind het ook fijn dat er veel verschillende rassen bij Snuit komen, zo doe je een hoop ervaring op.

Ik heb mijn stage bij trimsalon Snuit als  zeer leerzaam ervaren. We werkte met een leuke groep meiden en er is voldoende aanbod van verschillende soorten rassen om genoeg te leren.

Nancy is een goede begeleidster die rustig alles uit legt en laat je ook veel vrij in het trimmen. Op deze manier merk je dat je snel van je eigen fouten leert. Natuurlijk houd ze het wel altijd goed in de gaten. Je merkt hoe verder je bent met je stagedagen hoe meer vertrouwen je krijgt. Dat is erg fijn!

Voor mij was het best een eindje rijden. Maar voor deze plek had ik dat graag over.

Nadine de Waard
Nadine de Waard
Kimberly Ploeg
Kimberly Ploeg

Trimsalon Snuit is een echte aanrader om stage te lopen maar ook om u hond of kat te laten trimmen.

Ik ben in januari begonnen met de opleiding hondentrimmen bij het groenhorst in Barneveld en loop nu ongeveer een jaar stage bij Snuit. Ik heb het dan ook erg naar me zin en heb al een hoop mogen leren van Nancy.

We maken altijd gebruik van professionele materialen en krijgen duidelijke uitleg, de mogelijkheid en ruimte om het vak te leren.

Ik heb twee jaar stage gelopen bij trimsalon Snuit. Ik heb mijn stageperiode als zeer positief ervaren.

Nancy was een goede kundige begeleidster. Het was hard werken, maar we hebben zeker ook veel gelachen.

Inmiddels heb ik al een tijdje mijn diploma en een eigen trimsalon, dankzij Nancy.

Evelien Smits
Evelien Smits
Laura Smits
Laura Smits

Na mijn inschrijving bij Cursuscentrum Barneveld voor de opleiding hondentrimmen, ben ik op zoek gegaan naar een goede stageplaats.

Ik hoorde veel positieve verhalen over Trimsalon Snuit van Nancy. Ik heb het hier tijdens mijn opleiding erg naar mijn zin gehad en heb heel erg veel geleerd.

Met moderne materialen, goede uitleg, een gezellige sfeer en veel leuke klantjes met allerlei vachtsoorten. Een echte aanrader als je een goede salon zoekt om je hond, kat, konijn naartoe te brengen of een stageadres zoekt!

Ik heb een jaar stage gelopen bij Nancy, nadat ik ervaring had opgedaan bij 2 andere salons. Bij Nancy had ik meteen het gevoel dat ik wat zou leren, en dat is uitgekomen!

Na een geweldig leerzame periode, heeft ze met het delen van haar kennis ervoor gezorgd dat ik in 1 keer geslaagd ben voor mijn examen, met toren hoge cijfers!!!

Een echte topper waar je een leuke en leerzame stageplaats hebt! Dankjewel!

Chenita Sigterman
Chenita Sigterman

Wil jij onze nieuwe enthousiaste stagiaire worden ? Onze trouwe klanten te woord staan en van dienst zijn ? Hun lieve viervoeters deskundig leren behandelen ?

Neem dan contact met mij op !

Voor een professionele vachtbehandeling van uw hond, kat en/of konijn bent u bij Honden & Katten Trimsalon Snuit aan het juiste adres !

Trimsalon Snuit, sinds 1995 gediplomeerd trimster !