Contact Informatie

Trimsalon Snuit, uw Trimsalon voor Gorinchem & wijde omstreken

null

Trimsalon Snuit GorinchemWe zijn alweer ruim 10 jaar gevestigd in het gezellige centrum van vestingstad Gorinchem. Het kan niet missen, de Grote Kerk van Gorinchem is van heinde en ver te zien en de salon is direct naast deze imposante toren gevestigd.

De 67 meter hoge gotische St. Janstoren is het historische baken van Gorinchem. Tijdens de trimbehandeling van uw huisdier is er dan ook genoeg te zien en te doen.

Komt u van ver, dan houden we daar graag rekening mee; maar laat het ons dan van te voren weten.

We nemen altijd direct contact met u op wanneer uw huisdier klaar is, zodat u deze dan weer kunt ophalen.


U vindt ons hier:

Honden & Katten Trimsalon Snuit
Zusterhuis 6
4201EH – Gorinchem

Parkeren

U kunt, om uw huisdier af te geven bij ons kort voor de deur parkeren. Is er geen plek, dan is het “gedoogd” om even snel dubbel te parkeren. Wilt u langere tijd in de stad verblijven, om ergens te genieten van een kopje koffie, even te winkelen of om te genieten van al het moois Gorinchem te bieden heeft; raden wij u aan om gebruik te maken van of de parkeergarage of één van de parkeerterreinen.


Voor meer informatie of een afspraak maken, vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

null
Contact

Nieuwsbrief

Ben je geïntereseerd om bij ons je stageperiode te komen doen, dan verzoeken we je om het daarvoor bestemde fomulier in te vullen.

Deze vindt je hier:

Stageplaats Aanvraag →

Bezig met versturen

Voor een professionele vachtbehandeling van uw hond, kat, konijn en/of cavia bent u bij Trimsalon Snuit aan het juiste adres !

null