Trimsalon Snuit - Voor Stagiaires

Wordt jij onze nieuwe Stagiaire ?

null

Trimsalon StageplaatsZoek jij een Trimsalon Stageplaats ? Wij van Honden en Katten Trimsalon Snuit vinden het erg leuk om stagiaires te begeleiden tot professioneel trimster of trimmer.

We besteden veel persoonlijke aandacht bij het juist en praktisch hanteren van de diverse trimtechnieken bij de meest voorkomende rassen.

Het verwelkomen van zowel bestaande als nieuwe klanten zal ook een onderdeel van de stageperiode zijn. Zo ook de afhandeling na de trimbehandeling (als afrekenen en inplannen van een nieuwe afspraak, etc.)  waardoor je alle aspecten van het runnen van een eigen, succesvolle, trimsalon onder de knie krijgt.

Trimsalon Snuit is erkend leerbedrijf van o.a. het Huisdier Kennis Instituut (HKI) te Bunnik, het Aeres Training Centre te Barneveld, de Trimacademie en het Welland College.

Ben jij op zoek naar een stageplaats? We hebben weer plek vrij !

Heb je interesse om je stageperiode bij ons te doorbrengen, vul dan hieronder ons stageplaats-formulier in.

Wij gaan net iets verder…

De Trimsalon Stageplaats bij Snuit gaat net iets verder dan in het standaard begeleiden van jou als stagiaire… we vinden het belangrijk dat je alle aspecten van het runnen van een eigen trimsalon onder de knie krijgt.

 06 – 456 329 15
 info@trimsalonsnuit.nl
 
Stageplaats

Stageplaats Aanvraagformulier

Geslacht
Volg je al een Trimopleiding ? *
Ga je een Trimopleiding volgen ? *
Beschikbaarheid per week
(in dagen)
Voorkeursdagen
Heb je Trimervaring ? *
Voeg je cv toe:

Maximum file size: 3MB

(toegestane bestanden: .doc, .docx, .pdf, .txt)
 

Voor een professionele vachtbehandeling van uw hond, kat, konijn en/of cavia bent u bij Trimsalon Snuit aan het juiste adres !

null