Trimsalon Snuit - Voor Stagiaires

Wat je kan verwachten...

null
Trimsalon Stagiare

Snuit geeft les bij Wellant College

Wij van Honden en Katten Trimsalon Snuit nemen het begeleiden van stagiaires tot professioneel trimster of trimmer serieus.

Gedurende je stageperiode bij ons besteden we veel aandacht aan het juist en praktisch hanteren van de diverse trimtechnieken bij de verschillende rassen. In ons trouwe klantenbestand van ruim 1.900 vaste bezoekers zijn meer dan 120 verschillende honden ras-types en ruim 20 verschillende katten rassen; zo ook konijnen en cavia’s…

Afhankelijk van de duur van je stageperiode is de kans dus erg groot dat je veel rassen leert te behandelen.

We hebben vier trimtafels en een aparte wasruimte met nog eens twee tafels. Deze zijn regelmatig allemaal bezet. Hierdoor krijg je gelijk een goede indruk wat een drukke salon aan planning met zich mee brengt. Je kunt namelijk niet zomaar alle tafels vol plannen zonder goed inzicht te hebben wie je op die tafel neer zet. De éne hond is rustig, de andere niet…

Zo besteden we ook aandacht aan het klantgericht zijn. Eenmaal ingewerkt zal je ook hondjes en/of katten van de klanten in ontvangst nemen, de klant te woord staan en op den duur adviseren. Zo ook, het afrekenen en het opnieuw inplannen van afspraken kan tijdens de stageperiode aan bod komen.

En voor alle vraagtekens welke tijdens de dagen bij het opleidingsinstituut bij je naar boven komen, kun je altijd bij ons terecht. We zullen deze dan zo praktijkgericht mogelijk beantwoorden.

Online Stagiaire Portal

null

Ben je bij ons als stagiaire begonnen krijg je een inlogcode welke je toegang geeft tot onze online “Trimschema’s”. We hebben 25 jaar ervaring verwerkt in praktische trimschema’s voor de meest voorkomende hondenrassen. Deze trimschema’s sluiten naadloos aan bij wat je tijdens je opleiding leert en geven je veel informatie hoe deze in de praktijk te brengen.

Praktische triminformatie en tips kun je hier per ras terug vinden.

Zo ook is daar een sectie te vinden voor Trimbenodigdheden, Wassen & Drogen en kun je “Veel voorkomende vragen en antwoorden” online op je gemak nog eens nalezen.

Trimschema's voor Stagiaire

Online Leeromgeving – Trimschema’s

Zo kun je algemene rasinformatie teruglezen en meest belangrijk de verschillende trim-onderdelen op je gemak nog eens bekijken:

 
Stagiaire Trimschema Inhoudopgave

Inhoudsopgave per Trimschema

Trimsalon Website

null

Onze website is niet zo maar een informatieve website, het is een verlengstuk geworden van onze dagelijkse werkzaamheden in de salon. Eénmaal ingelogd wordt de website een klanten-informatie-systeem waarin we al onze klantgegevens bijhouden en kunnen terugvinden. Per huisdier kunnen we zo terugzien wat we de vorige behandeling gedaan hebben.

 
Trimsalon Klantenbestand Informatie Systeem

Online Klantinformatie Systeem

 

Ook met dit online klanteninformatie-systeem zal je tijdens je stageperiode mee leren werken.

We hebben voor onze website en dit klanteninformatie-systeem een vaste partner: QWAIN. Ben je eenmaal zover om je eigen salon te starten, dan kunnen we je ook daarbij behulpzaam zijn.

Wil je al wat meer lezen over dit klantenkaart-systeem, lees dan hier verder: Trimsalon Klantenkaart

Trimsalon Snuit gaat net iets verder...

null

We nemen het begeleiden van jou naar het vak van professioneel trimmer of trimster erg serieus. Als eerste stap, vragen we je ons “Stageplaats Formulier” zo volledig mogelijk in te vullen. Is er dan plaats dan bellen we je voor een kennismakingsgesprek. Is er de ‘klik’, dan nodigen we je uit voor een proefperiode van 8 dagen. Pas je dan in ons drukke team en bevalt het wederzijds, verlengen we je stageperiode met het aantal dagen wat je moet doorlopen.

Geïnteresseerd ?
Vul dan ons stageplaats-formulier in en we nemen zeker contact met je op.

Stageplaats Formulier →


Voor een professionele vachtbehandeling van uw hond, kat, konijn en/of cavia bent u bij Trimsalon Snuit aan het juiste adres !

null