Informatie niet gevonden

Sorry, de informatie die u zocht is niet gevonden of niet meer beschikbaar op onze website.

Wij zijn de gehele week van maandag tot en met zaterdag, vanaf 09:00 tot 17:30 uur, telefonisch bereikbaar voor het maken van een afspraak of om uw vragen te beantwoorden.

De salon is geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag, we werken alleen op afspraak.

Onze Diensten

null

Honden, Katten, Konijnen en Cavia's zijn welkom in onze salon

Met enige trots mogen we zeggen dat we tot diep uit België viervoeters; groot, klein, langharig en kortharig mogen verwelkomen. We besteden dan ook veel aandacht aan de juiste vachtbehandeling.

Verder vinden we het erg belangrijk dat uw huisgenoot zich op zijn/haar gemak voelt tijdens de aanwezigheid in de salon.

We weten welke rassen wel of niet gelijktijdig in de salon aanwezig kunnen zijn en passen onze agenda daar op aan. Zo ook, zullen we altijd proberen om geen honden te wassen en te föhnen tijdens de behandeling van uw kat. Dit om een zo rustig mogelijke omgeving te creëren.

Honden
Honden
Trimmen is de algemene benaming voor de vachtbehandeling die wij bij uw hond kunnen doen.

Elke behandeling is inclusief wassen, drogen, nagels knippen, haren uit de oren verwijderen en anaalklieren controleren.

Katten
Katten
We zijn tevens gespecialiseerd in het trimmen van zowel lang- als kortharige katten van alle rassen.

Speciaal voor katten hebben we iedere 2 weken op zaterdag alleen katten in de salon en zijn er dus geen honden aanwezig.

Konijn / Cavia
Konijn / Cavia
Ook konijnen en cavia’s zijn welkom in onze trimsalon. De langharige soort heeft regelmatig behoefte aan een goede vacht-verzorging om vervilting te voorkomen.

U kunt ook bij ons terecht voor alleen het laten knippen van de nageltjes.


Voor een professionele vachtbehandeling van uw hond, kat, konijn en/of cavia bent u bij Trimsalon Snuit aan het juiste adres !

null