Informatie Niet Gevonden

Sorry, de informatie die u zocht is niet gevonden of niet meer beschikbaar op onze website.

Wij zijn de gehele week van maandag tot en met zaterdag, vanaf 09:00 tot 17:30 uur, telefonisch bereikbaar voor het maken van een afspraak of om uw vragen te beantwoorden.

De salon is geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag, we werken alleen op afspraak.

Onze Diensten

Honden, Katten, maar ook konijnen zijn welkom in onze salon.

Met enige trots mogen we zeggen dat we tot diep uit België viervoeters; groot, klein, langharig en kortharig mogen verwelkomen. We besteden dan ook veel aandacht aan de juiste vachtbehandeling.

Verder vinden we het erg belangrijk dat uw huisgenoot zich op zijn/haar gemak voelt tijdens de aanwezigheid in de salon. Zo zullen we altijd proberen om geen honden te wassen en te föhnen tijdens de behandeling van uw kat. Dit om een zo rustig mogelijke omgeving te creëren.

Honden

Trimmen is de vachtbehandeling die wij bij uw hond kunnen doen. Elke behandeling is inclusief wassen, drogen, nagels knippen, haren uit de oren verwijderen…

Honden

Katten / Konijnen

Zowel langharige als kortharige katten / konijnen zijn welkom in de salon. We proberen altijd zo min mogelijk te scheren omdat de kattenhuid heel erg dun is en …

Katten / Konijnen

Werkwijze

U brengt uw hond, kat of konijn op de afgesproken tijd. Dan spreken we door hoe u uw huisdier getrimt wilt hebben en wordt de ophaaltijd afgesproken. Enkele tips: …

Werkwijze

Trimsalon Snuit Kattendag

Maandag Kattendag

Steeds meer katten vinden de weg naar onze Trimsalon. Om in alle rust uw kat(ten) te verzorgen hebben we speciaal voor hen de maandag ingericht.
In tegenstelling tot honden, zijn katten meer stress-gevoelig. Belangrijk is dus dat tijdens de trimbehandeling uw kat zo min mogelijk stress ervaart.
Mijn partner, Fred de “katten-fluisteraar”, is dan aanwezig. Samen doen we dan de behandeling van uw kat en dankzij zijn uitstraling op katten verloopt de trimbehandeling snel en rustig.
Zowel lang- als kortharige katten zijn welkom. Kunt u niet op de maandag, dan proberen we een tijdstip in te plannen waarop het wassen en föhnen van honden minimaal is.
Maandag Kattendag

Voor een professionele vachtbehandeling van uw hond, kat en/of konijn
bent u bij Trimsalon Snuit aan het juiste adres !

Trimsalon Snuit, sinds 1995 gediplomeerd trimster !