Onze Nieuwe Locatie

We zijn verhuisd, hoe het verliep...

null

1 juni 2020 was het zover, we zijn officieel 10 jaar actief in onze trimsalon te Gorinchem. We mochten toen, 10 jaar geleden, de locatie overnemen van Trimsalon Foxy.

Nu is het er dan toch van gekomen dat we zijn verhuisd. Hier leest u wat we allemaal moesten doen…

Trimsalon Snuit - Verhuisplanning

null

Begin augustus 2020 kregen we te horen dat we moesten verhuizen. We kregen een nieuwe locatie toegewezen en konden we meten, meten en nog eens meten… een bezoekje en nog een bezoekje… Van tekening 1 naar tekening 2 en tekening 3…

De aparte was & droog -ruimte zal 2 wastafels krijgen en de beschikking over minimaal 4 blazers om de honden te drogen. Deze ruimte is volledig geïsoleerd zodat de trimbehandelingsruimte geen last (meer) ondervindt van het drogen van de honden.

In de trimbehandelingsruimte komen 4 ruime plaatsen voor de trimsters.

De ontvangst- en wachtruimte direct bij binnenkomst van de salon is afgesloten van de behandelruimte, waardoor er gelijk meer rust is gecreëerd voor de dieren tijdens de behandelingen.

De uiteindelijke schets werd:

 

Trimsalon Snuit - Impressie

Salon 2021 – Impressie

Oktober 2020

1 oktober kregen we de sleutel en met het vooruitzicht dat we privé 15 oktober ook gingen verhuizen, zijn we direct aan de slag gegaan om de wanden (muren) te plaatsen zoals we in gedachte hadden volgens voorgaande plattegrond.

En tja, dan ben je bezig en wordt het toch net iets anders als gepland. Maar we zijn er super blij mee en het wordt (vinden wij) erg mooi en functioneel:

Impressie Nieuwe Trimsalon SnuitHier ziet u een gedeelte van de trimruimte met inkijk op de aparte wasruimte. Wat afwijkt van de originele planning is de plaatsing van de deuren. Uiteindelijk hebben we ook besloten om de wasruimte met ruim een meter te verlengen en te verbreden.

November 2020

In oktober hebben we niet echt veel kunnen doen, doordat we privé ook zijn verhuisd. Nu half november wordt het aanpoten om de geplande opening van 4 januari te halen.

We hebben de keuken gesloopt en de muur welke tussen de wasruimte zat ook weggehaald om zo de wasruimte groter te maken dan gepland was:

Keuken muur gesloopt…

Nu kunnen gaan we puinruimen, nieuwe muurtjes plaatsen tussen de wasruimte en (verkleinde) keuken en hal.

Daarna kan de opbouw beginnen van de wasbaden en de verdere afwerking gestart worden.

December 2020

Aftellen en hard wordt er gewerkt…. de geplande wasruimte is met ruim een meter verlengd waardoor er nog meer ruimte ontstaan is. De muren zijn bijna helemaal betegeld, de verlichting is aangepast:

15 december…

De salon begint zich te vormen…. de wanden zijn afgewerkt, het schilderwerk is begonnen, de kleine (afwerk) klusjes worden gestart. Nog steeds veel te doen, maar het einde is in zicht.

 

Doorkijk vanaf het loket naar de trimruimte en daar achter de ruime, lang gewenste was en droog -ruimte.

De toonbank begint vorm te krijgen…

Direct naast de ingang en toonbank de plaats waar de benches komen te staan…

20 december…

Afgelopen paar dagen weer een grote klus geklaart… de gehele vloer is geëgaliseerd en met beton-look pvc tegels bekleed:

 

Het plafond is nog open om extra elektra aan te leggen voor de vier blazers, de ontvochtiger en de boiler voor de wasruimte. Dat zijn alleen al 6 extra groepen…

De plaats waar de benches komen te staan is afgewerkt en de vertrouwde “Snuit-Sfeer” komt weer terug:

21 december, race tegen de klok…

Dat we open gaan op 4 januari op onze nieuwe locatie gaan we nog steeds voor de volle 100% voor, dat niet alles afgewerkt zal zijn weten we nu al. Door de Corona-maatregelen zijn ook alle bouwmarkten gesloten, wat ons gigantisch beperkt in de aanschaf van vele materialen. Maar, het wordt mooier en mooier…

Vandaag zijn de ramen beplakt, zowel binnen als buiten:

De muren zijn behangen en dat viel niet mee, ze zijn schots en scheef (zowel horizontaal als verticaal en lopen eggies niet recht…):

De opbouw van de wasbaden is in volle gang, links komt het bad voor de grotere honden en rechts voor de kleinere:

 

Januari 2021, we zijn zover…

December en ook januari waren geen leuke tijden om de trimsalon en wasruimte af te kunnen maken. Door de Corona-maatregelen vanuit de overheid waren de bouwmarkten nog steeds gesloten en konden we onze constante behoefte aan bouwmateriaal mondjesmaat en met moeite invullen.

Veel afwerk-dingetjes zullen moeten wachten totdat we weer het materiaal zelf kunnen uitzoeken.

Maar we zijn erg blij met het resultaat. De ruime trimruimte is nu afgesloten van de wasruimte en daardoor heerlijk stil en droog. Bij binnenkomst ziet u:

Benches

Hier kunt u uw huisdier in plaatsen bij binnenkomst en ook weer ophalen zodra uw huisdier klaar is.

Toonbank/Loket

De trimruimte is nu ook volledig afgesloten voor bezoekers om zodoende een rustige ruimte te hebben voor de trimbehandeling.

trimsalon snuit loket

Wachtruimte

Direct naast het loket bevindt zich de ruime wachtruimte, waar u heerlijk kunt plaatsnemen in het geval u even moet wachten.

trimsalon snuit wachtruimte

De Trimruimte:

 

trimsalon snuit trimruimte

Deel uw ervaring

We stellen het erg op prijs als u uw mening over onze salon deelt op onze Facebook of Google – pagina:

Schrijf op Facebook → en/of  Schrijf op Google →