PETUXE Honden & Katten Parfums

Speciaal voor onze Huisdieren

null

PETUXE Honden ParfumNu ook bij ons in de salon te verkrijgen is het volledige assortiment PETUXE Honden & Katten Parfums. Petuxe Parfums voor honden en katten hebben een zachte geur, samengesteld met natuurlijke ingrediënten die de huid en vacht niet uitdrogen en unieke geuren afgeven. Vegan, neutrale pH en 100% ingrediënten van natuurlijke oorsprong.

Ze helpen in het neutraliseren van slechte geuren en dit voor elk type vacht.

PETUXE is 100% veganistisch, dierproefvrij* en milieuvriendelijk. PETUXE is het merk voor professionele cosmetica voor honden en katten. Kwaliteitsvolle vachtverzorgingsproducten voor professionals zoals honden- en kattentrimmers, dierenartsen en veeleisende gebruikers, waar een lang onderzoeksproces aan vooraf ging.

* ja, u leest het goed. De producten van PETUXE worden eerst op mensen getest !

Petuxe parfums zijn speciaal gecreëerd voor onze huisdieren. Vegan, neutrale pH en 100% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Deze geuren voor honden en katten zijn speciaal samengesteld met natuurlijke ingrediënten die de huid en vacht niet uitdrogen en unieke geuren afgeven. Ze zijn ook effectief in het neutraliseren van slechte geuren en ze bieden een “langdurige“ fijne geur. Voor elk type vacht.

Deze parfums mogen dagelijks gebruikt worden, het is de gemakkelijkste en meest natuurlijke manier om geurtjes te verbeteren en onfrisse geuren te neutraliseren. Gebruik telkens een bescheiden hoeveelheid en verdeel over de vacht. Voor de meesten dieren is het fijner dat je ze in je handpalm verstuift en dan met je handen verdeelt in de vacht.

We mogen deze natuurlijke beschermende barrière niet vernietigen door het dier meer te wassen dan nodig. De Petuxe parfums zijn perfect voor het opfrissen van de geur.

9 verschillende geurtjes

null

Honden Katten ParfumDe PETUXE Parfums is verkrijgbaar in 9 verschillende geurtjes en worden onderverdeeld in 3 series; de ‘Soft’, de Glamoureus’ en de ‘Wild Spirit’ -serie. De ‘Soft’ serie is een zeer zachte geur en bevat geen alcohol. De ‘Glamoureus’ serie een zachte gesofisticeerde geur en de ‘Wild Spirit’ is bedoeld om een extra tintje te geven na een wasbeurt. .

Ze zijn alle genderneutraal en 100% natuurlijk.

Alle PETUXE Parfums zijn verkrijgbaar bij ons in de salon en in onze webshop.

Standaard prijs: Van € 24,95 voor € 19,95

Voor een professionele vachtbehandeling van uw hond, kat, konijn en/of cavia bent u bij Trimsalon Snuit aan het juiste adres !

null