WorkShop Vachtverzorging Doodle

U leert alles over de juiste vachtverzorging van uw Labradoodle

null

Workshop Vachtverzorging DoodleDe WorkShop “Vachtverzorging Doodle” is ideaal voor diegene die net een puppy hebben aangeschaft en niet precies weten hoe de vacht van de Doodle-pup te onderhouden. Of lukt het u maar niet om die klitvorming bij uw al wat oudere of volwassen Doodle te voorkomen, kom dan in de leer bij Trimsalon Snuit. We hebben meer dan 25 jaar ervaring in de vachtverzorging van ruim 120 verschillende hondenrassen. De Doodle is daar één van en is na de Boomer het meest voorkomende ras bij ons in de salon.

De WorkShop “Vachtverzorging”

U leert onder begeleiding van een gediplomeerd en ervaren trimster hoe u de vacht van uw Doodle het beste kunt onderhouden. In een privé les of met maximaal 2 andere Doodle eigenaren leert u alles over het wassen, drogen en op de juiste manier de Doodle te borstelen. Een leuke, gezellige, maar bovenal leerzame sessie; waarna u met het volste vertrouwen uw Doodle zelf tot in de puntjes kunt onderhouden.

U leert o.a.:

 • Hoe u de Doodle wast en welk type shampoo u het beste kunt gebruiken
 • Hoe u de Doodle moet droog blazen, zonder extra klitten te veroorzaken
 • Hoe u de Doodle borstelt en kamt zonder de huid en vacht te beschadigen
 • Hoe u het mooiste de voetzolen en voetjes knipt en in model brengt
 • Hoe u veilig de oogjes en sanitaire delen vrij knipt
 • Wat u kunt doen bij klitvorming en wat u kunt doen om klitvorming te voorkomen
 • Wat u moet doen bij de vachtwissel van de Doodle

Vachtverzorging Tools:

Tijdens de WorkShop leert u te werken met o.a. de waterblazer, een rechte schaar en effileerschaar, de kam en speciale Activet borstel. De volgende lijst is wat wij aanraden dat u minimaal zou kunnen aanschaffen om uw Doodle optimaal te kunnen onderhouden:

 • Activet Borstel
 • Kam
 • Een rechte schaar en Effileerschaar (enkelzijdig)
 • Waterblazer
 • Nageltang en evt. “Nail Safe” poeder
 • Klittensplitter
honden vachtverzorging basis pakket
Vachtverzorging Pakket - Basis

Dit trimgereedschap kunt u voorafgaande aan of tijdens de WorkShop bij ons in de salon bestellen.

Zoals gezegd leert u tijdens deze WorkShop alles wat u moet weten over de correcte vachtverzorging van uw Doodle. U krijgt les van een zeer ervaren, gediplomeerd, trimster. Naast leerzame stof is het ook gezellig; koffie, thee en/of een sapje wordt voor gezorgd met niet te vergeten een heerlijke versnapering tijdens de kennismaking.

Een erg leuke, leerzame sessie; waarna u uw geliefde Doodle volledig zelf kunt onderhouden !

Duur WorkShop

De duur van de WorkShop zal 3 tot 3,5 uur zijn, voornamelijk afhankelijk van de bereidheid van uw Doodle om mee te werken.

Kosten WorkShop

De kosten van de WorkShop zijn € 225,- incl. BTW per persoon. Deze dienen voorafgaande aan de WorkShop te worden voldaan.

Aantal Deelnemers

Het aantal deelnemers per WorkShop varieert van 1 tot maximaal 3 deelnemers. Hiermee kunnen we voldoende aandacht en tijd voor een ieder garanderen.

Inschrijven WorkShop
 06 – 456 329 15
 info@trimsalonsnuit.nl
 
WorkShop Vachtverzorging

WorkShop Inschrijfformulier

Aanhef
Ik ben al klant bij Trimsalon Snuit:
Geslacht Doodle
 

Voor een professionele vachtbehandeling van uw hond, kat, konijn en/of cavia bent u bij Trimsalon Snuit aan het juiste adres !

null